Off. dealer/importeur Malibu en Karmann Mobil Campers
Servicepartner Carthago • Eura Mobil • Forster • Volkswagen
De Hanekampen 4b, 9411 XM Beilen • T 0593 380 000 / 0652 033 330

De service-opties van ZingerCampers:

ONDERHOUD - APK - CAMPERCHECK >

Elke camper heeft, naast de verplichte APK, op z'n tijd onderhoud nodig. Dagelijks staat er in ons servicebedrijf een team vakkundige medewerkers voor u klaar, die met behulp van geavanceerde apparatuur en producten zorgdragen voor het juiste onderhoud aan uw camper. Denk hierbij ook aan een goed werkend aircosysteem. ZingerCampers hanteert vaste lage onderhoudsprijzen.
Maak tijdig een afspraak en wij stellen alles in het werk om uw camper nauwkeurig op vele vitale onderdelen te checken, vervolgens in optimale conditie te brengen en te houden.  Bekijk hier onze voordeelactie 'Campercheck + APK'.

Is uw camper geschorst en wilt u toch een APK laten uitvoeren? Dat kan maar lees dit eerst... >

Express service >

U kunt bij ons terecht voor Express Service. Dit houdt in dat u, tijdens openingstijden, direct langs kunt komen om kleine reparaties te laten uitvoeren. Zoals het vernieuwen van banden, vervanging van een kapotte lamp, de montage van een nieuwe uitlaat of V-snaar etc.
Natuurlijk staat er een vers kopje koffie voor u klaar terwijl u wacht! Duurt de reparatie veel langer dan verwacht (bijv. door het bestellen van specifieke onderdelen) dan kunnen we er ook een dagje uit voor u van maken. Bekijk hier de opties

REPARATIE - ONDERDELEN >

Bij intensief en/of langdurig gebruik van uw camper zijn op den duur reparaties niet altijd te voorkomen. Die zijn in goede handen bij Zinger. Al ruim 45 jaar zijn onze specialisten vertrouwd met en op de hoogte van elk campermankement. Een reparatie is dan ook geen probleem, maar juist een oplossing bij ZIngerCampers. En... met elk campermerk kunt u bij ons terecht!

Wij maken altijd gebruik van originele onderdelen om uw eventuele, nog lopende garantie niet in gevaar te brengen. Dit geldt ook voor campers die elders zijn gekocht of geïmporteerd. Voor oudere bouwjaren kunnen, mits verkrijgbaar, optioneel gebruikte onderdelen worden gebruikt.  Voor kleine reparaties tussendoor hebben wij onze Express Service, zonder afspraak maar... mèt koffie. Voor langere reparaties kunnen we er zelfs een dagje uit van maken voor u. Bekijk hier ons voorstel.

Liever zelf repareren? U kunt bij zelfreparatie natuurlijk ook onderdelen bij ons bestellen. Wij zorgen dat het juiste onderdeel en montagemateriaal goed bij u terecht komt. Dat is ook Zingerservice!

Maak een afspraak en/of vul ons serviceform​ulier in.

ACCESSOIRES

ZingerCampers is dealer van topmerken en geauthoriseerd om alle accessoires van de genoemde merken in te bouwen onder volledige garantie en met service/onderhoud. Denk hierbij aan het in- en opbouwen van TNO-SCM gekeurde alarmsystemen, sateliet TV, carkit, camerasystemen, navigatie, cruise control, fietsendragers etc. Vakkundig en vertrouwd en sneller dan u denkt. Bel 0593 380 000 voor meer info of kijk hier

EUROPA SERVICE >

Pech onderweg. Het kan iedereen, overal en altijd voorkomen. Belangrijk is om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Zonder kosten, zonder extra problemen. Daarom is op alle –door Zinger verhuurde– campers de volgende servicemodule afgesloten:
Aveco Pechhulp Service, bereikbaar via de Aveco alarmcentrale +31 (0)20 59 29 197  (24/7)
Ook kunt u bij de (dichtstbijzijnde) officiële dealer terecht. Wordt de reparatie duurder dan €150,-, neem dan eerst contact op met ons voor overleg, bel +31 (0)652 033 330.

schadeherstel TOT 24 MND GArANTIE >

Voor schadeherstel draaien wij onze hand niet om. Dankzij onze expertise wordt elke schade onzichtbaar hersteld met uitsluitend eersteklas materialen. Uw eventuele nog lopende garantie komt in geen geval in het geding en wij van Zinger staan garant voor een perfect resultaat: op elke reparatie of schadeherstel 12 tot 24 maanden garantie bij gebruik van originele onderdelen! Ook voor ruitschade bent u bij ons aan het juiste adres. ZingerCampers werkt volgens gecertificeerde herstelprogramma's. Zo kunt u vlot weer veilig en vertrouwd de weg op!

Bel 0593 380 000 of klik op de knop hieronder voor een vraag of afspraak.

maak werkplaats afspraak

Pech onderweg?
Dan is er Europa Service!

Het kan iedereen overkomen en overal en altijd gebeuren: pech onderweg. Het belangrijkste is vooral om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Zonder kosten, zonder extra problemen. Daarom is op alle –door ons verhuurde– campers de volgende servicemodule afgesloten:
Aveco Pechhulp Service; bereikbaar via de
Aveco alarmcentrale +31 (0)20 59 29 197 (24/7)

Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij de (dichtstbijzijnde) officiële dealer terecht. Wordt de reparatie duurder dan 150 euro, neem dan eerst even contact op met ons voor overleg. 
U merkt het, wij van ZingerCampers willen niets liever dan dat u 'n onbezorgde reis hebt. Want als u tevreden bent...      

Uw camper de garage in... en u een dagje uit!

T​ijdrovende reparaties of onderhoud aan uw camper hoeft bij Zinger geen onderbreking te zijn, integendeel! Bij ZingerCampers betekent het een dagje uit in mooi Drenthe! U kunt zelfs daags ervoor vertrekken en gratis op ons terrein of op een aantal campings overnachten.  Buiten het seizoen op de parkeerplaats van camping Meistershof of ons terrein. Bel voor info  0593 338 000. 

Campingbon 
U krijgt een GRATIS OVERNACHTING op camping Meistershof, Vorrelveen of Tikvah in combinatie met een onderhoudsbeurt of reparatie. Voor meer info klik op: 
campingvorrelveen.nl, meistershof.nl of camping tikvah.nl

Fiets- en Wandelroutes
In de buurt zijn diverse fiets- en wandelroutes. Deze routes zijn o.a. te vinden op fietsnetwerk.
Tip! Kijk ook eens naar de Beilerdingspelroute.

Zingers Combi-actie voordeelbon:

CAMPERCHECK + APK KEURING + CAMPINGBON!

van €188,- nu voor

99,-

VERKRIJGBAAR BIJ ONZE RECEPTIE OF DOWNLOAD HIER UW VOORDEEL MET DE  3 IN 1 CAMPERBON  
(PDF-A4, 
geldig tot 1-6-'25)

maak werkplaats afspraak

APK-keuring van een geschorst voertuig

Is uw voertuig geschorst? Dan mag u als  klant tóch een APK-keuring laten uitvoeren. U mag in Nederland met het geschorste voertuig over de openbare weg naar de plaats van de keuring rijden. Voorwaarde is dat het voertuig wel verzekerd is op de dag van rijden en dat er sprake is van een volledig uitgevoerde APK. U kunt hiervoor natuurlijk prima bij ons in Beilen terecht, bel 0593 380 000.

De belastingdienst controleert hierop en de regels zijn aangescherpt.  Klik hier voor de regels.

Het tonen van een afspraak of factuur volstaat niet meer, er moet op de dag dat gebruik is gemaakt van de openbare weg worden bewezen dat het voertuig een APK-keuring heeft gehad.
Dit kan alleen met een geldig APK-keuringsrapport dat op die specifieke dag is afgegeven. Het mag echter zowel een afkeurmelding als een goedkeurmelding zijn.

Dit betekent dat op de dag dat u gebruik maakt van de openbare weg het voertuig is gekeurd én dat het keuringsresultaat ook die dag is afgemeld in het RDW-register. Wordt aan deze voorwaarde niet voldaan, dan is er formeel gezien geen sprake geweest van een  APK-keuring en vervalt daarmee de belastingvrijstelling.

MAAK APK AFSPRAAK

Aandachtspunten in de praktijk bij een geschorst voertuig:
1. Maak de afspraak dat het voertuig wordt aangeboden op een moment dat keuren én afmelden op dezelfde dag mogelijk is.
2. Controleer tijdens het maken van de afspraak of het voertuig kan en mag gekeurd worden. 
3. De klant dient bij het aanbieden van het voertuig de medewerkers te informeren dat het voertuig is geschorst.
4. De keurmeester moet op dezelfde dag het voertuig keuren en het resultaat afmelden (een afkeur- of goedkeur-melding).
5. Als het voertuig is afgekeurd en reparatie op de dag niet mogelijk is, wordt het zoals gebruikelijk afgemeld als afkeur. Dan heeft de klant geen probleem en kan het voertuig later worden gemeld als goedkeur. Op beide dagen is dan een APK-keuring geregistreerd.
6. Indien het voertuig na reparatie voldoet aan de eisen moet deze met de status 'goedkeur met reparatiepuntvermelding' worden afgemeld.