lichtblauwvlak

Disclaimer ZingerCampers Beilen

De verstrekte informatie in deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat gegevens door de actualiteit zijn ingehaald, of omdat de ons toegereikte informatie achteraf onjuist is gebleken. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die vanwege het verstrekken van onjuiste gegevens is ontstaan. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend.

ZingerCampers Beilen is niet aansprakelijk voor directe, bijkomende of gevolgschade, dan wel indirecte schade of boetes, of verliezen die het gevolg zijn van de toegang tot, het gebruik van, of het vertrouwen van de informatie welke is opgenomen in deze website, of enige site die daaraan gekoppeld is.

ZingerCampers Beilen kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden. Het is dan ook wenselijk bij gebleken belangstelling, twijfel of onjuistheden altijd vooraf rechtstreeks even contact met ons bedrijf op te nemen via: tel
0593 380 000 of 0652 033 330. Mailen kan natuurlijk ook.

directie ZingerCampers Beilen
A.J. Zinger

ZingerCampers is een onderdeel van Automobielbedrijf A.J. Zinger bv in Beilen.

logoMalibucamper

ZingerCampers Beilen

Officieel dealer/importeur van Malibu en Karmann Mobil Campers
Servicepartner voor Carthago Eura Mobil Forster Volkswagen
T 0593 380 000 Mail De Hanekampen 4b 9411 XM Beilen

m7 m6 m5 m9